logo-mini

Kom leven! Trek iets moois aan! We gaan!

Deel dit bericht

Het is zover!

Met trots laat ik jullie mijn eigen website zien. Voor de mensen die mij niet kennen en nieuw op deze website komen wil ik graag uitleggen waarom ik voor de naam IK-Fotografie heb gekozen.

IK-Fotografie staat voor mijn initialen Iris Kappert.

De paardenbloem in het logo staat voor de kracht die ik de afgelopen jaren heb gevonden in mijn manier van uiten
en in mijn creatief bezig zijn
Ook staat het voor de paarden
Mijn liefde voor mijn eigen paard
Maar ook voor het fotograferen van deze mooie dieren
Net als deze paardenbloem heb ik eerst geleerd mezelf te ontwikkelen en mijn eigen manier van fotograferen te vinden
Nu kan de bloem zich verspreiden
De vogels staan voor mijn vrijheid
De vrijheid die ik nodig heb om mijn eigen weg te kunnen bewandelen
Zodat ik helemaal op mijn manier mensen op de foto vast mag leggen die geraakt worden door iets of iemand
Ook vliegen de vogels overal naar toe om de meest mooie en bijzondere plekjes op aarde te kunnen zien

Ik zet op de foto wat wij dagelijks tegenkomen in ons leven
Momenten waar we soms helemaal geen woorden voor kunnen vinden
Een foto kan dit wel
Delen zonder woorden, d
at is voor mij fotografie

Kijk lekker rond op deze plek om een beeld te krijgen van mij en wat ik doe.

Ik zal vanaf nu niet alleen op mijn Facebook foto´s plaatsen maar vanaf nu dus ook op deze website.

Daarnaast heb ik een grote passie voor schrijven, wat nog niet zoveel mensen weten. Ik ben druk bezig om na de zomer mijn eerste eigen boekje uit te gaan brengen en ja dat is best spannend… Anders zijn, eigen zijn, voelen dat dat mag! Maar voordat dit gaat gebeuren wil ik ook graag hier op de site zo nu en dan een verhaaltje delen wat gekoppeld is aan een foto.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Laat gerust een berichtje achter 😀

Iris

 

Foto gemaakt door: René Kramer


7 reacties

 • Lieve Iris,
  Ik wordt helemaal blij van jou(w) site. Súper! Mooi gedaan!!
  Liefs, René

 • Iris, wat een prachtige foto’s maak je. Je bent een heuse autodidact en je zult nog beter worden! Heel veel succes, ik volg je op afstand. Groetjes,
  Ruth Eppink

  • Iris Kappert

   Hoi ruth, heel lief van je ! Dankjewel.. Lieve groetjes iris

 • Lieve Iris, wat een fantastische site heb je, prachtig omschreven, prachtige foto’s en het klopt. Je bent zo goed in wat je doet. Je hebt voor mij ook een nieuwe basis gelegd in de foto’s die je hebt gemaakt voor mijn yoga website. De foto’s zijn nu nog niet geplaats maar komen in oktober op mijn site. Dankjewel Iris. Ik ben er dolblij mee, omdat het heel goed weergeeft wat ik uitdraag in mijn lessen, wat ik kan geven en hoe mijn lessen eruit zien. Mooi is dat je op foto’s zelfs de energie kan weergeven/vastleggen. Dit is echt een gave. Mooi inderdaad ook hoe je altijd zorgt dat er eenheid komt ook met de natuur. Het vak fotografie is o.a. echt voor jou weggelegd, je maakt de mooiste plaatjes met veel gevoel. Ik weet niet hoe je het doet, maar je doet het fantastisch! Je mag heel trots zijn op jezelf topper! Blijf altijd geloven in jezelf, blijf in deze kracht en dicht bij je natuur en bouw verder aan jou prachtige levenswerk. Je bent uniek! Veel liefs Simone

  • Iris Kappert

   Alle woorden zijn raak.. dankjewel lieverd! Ik ben dankbaar dat ik foto’s voor je mocht en kon maken !
   En dankjewel voor al je mooie woorden .. Zo lief!

   xxxx

 • Beste iris
  Wat een fantastisch mooie site die precies weer geeft hoe jij bent, heel veel geluk 🍀
  Dikke knuffel shannon

  • Iris Kappert

   Tnx shannon ! Heel leuk dat je mij een berichtje doet 😀 liefs

Laat een reactie achter